inloggen     

Ascedent Stier

Inschatting :

stierDit is een eerste algemene impressie, zonder rekening te houden met bijv. de stand van de planeten binnen deze geboortehoroscoop. Deze mensen zijn vaak erg gelukkig en welvarend vanwege hun fundamentele neiging om op één plaats te verblijven, blijven gefocust op hun doelen en kunnen activa verzamelen. Ze leven op een praktische, down-to-earth manier en hebben een uitstekende intelligentie en het vermogen om zich te uiten. Ze hebben een opvallende neiging om enigszins conservatief en koppig, en verwerpen elk soort van wijzigingen. Geduldig en hard werkend, zijn ze bereid om dingen op te offeren ter wille van de toekomst. Hun werk kan tot op zekere hoogte een langdurig proces met een idealistische smaak zijn, maar hun idee is de sleutel tot het succes.


Zij kunnen obstakels op het gebied van ouderschap tegenkomen. Ze kunnen problemen of vertragingen ondervinden in het krijgen van kinderen of uitdagingen ondervinden met het opvoeden van hen.
Onder invloed van de heersende planeet Venus, kunnen zij dol zijn op schoonheid, troost en harmonie, evenals op het andere geslacht. Maar hun huwelijkspartner is waarschijnlijk een beetje scherp en intens. Er kan een tendens zijn van meningsverschillen met de partner of de partner kan de oorzaak zijn van bepaalde problemen in hun leven op de een of andere manier. 

Huis Teken Heerser en Eigenschappen Uniek effect voor iemand met Ascedent Stier
1 Stier Venus - vast - Aarde Praktisch, koppig en houdt van comfort
2

Tweeling

Mercurius - duaal - Lucht Levendig in uitdrukking, actieve prater en denkt veel aan geld
3 Kreeft Maan - bewegelijk - Water Niet erg moedig of competitief
4 Leeuw Zon - vast - Vuur Wil graag een vaste woon/verblijfplek
5 Maagd Mercurius - duaal - Aarde Intelligent en praktisch
6 Weegschaal Venus - bewegelijk - Lucht De partner kan een oorzaak voor problemen zijn
7 Schorpioen Mars - vast -Water Temperamentvolle relaties
8 Boogschutter Jupiter - duaal - Vuur Sommige problemen met (het krijgen van) kinderen
9 Steenbok Saterunus - bewegelijk - Aarde Standvastig, maar praktisch aangelegd op het gebied van religieuze overtuigingen
10 Waterman Saturnus - vast - Lucht Hard werkend en betrokken bij organisatorisch en/of denkwerk
11 Vissen Jupiter - duaal - Water Verkrijgt op eenvoudige wijze winst en inkomen
12 Ram Mars - bewegelijk - Vuur Impulsieve uitgaven aan onnodige zaken. Ongelukken

Het is belangrijk om altijd rekening te houden met de unieke omstandigheden van het huis in kwestie in een iemands horoscoop, voordat je conclusies trekt op basis van de Ascendant (Lagna). Elke individuele regel en verklaring kan gemakkelijk worden tegengesproken door een andere factor in deze bepaalde horoscoop. Bijvoorbeeld in het geval van iemand die Stier als Lagna heeft, daar zeiden we dat de persoon spraakzaam zou zijn, gebaseerd op het feit dat de Mercurius heerst over het Tweede Huis.

Deze verklaring zou vernietigd wordt, wanneer Mercurius in het Twaalfde Huis staat, het huis van verlies Er kan veel gezegd worden over elke Ascendant in het algemeen, maar er is vrijwel niets dat met zekerheid gezegd kan worden zonder de unieke configuratie van de gehele horoscoop te hebben bestudeerd.

Yoga & Ayurveda Health vzw

logo YAHVereniging zonder winstoogmerk

Opleidingen - Consulten - Massages