inloggen     

Ayurvedisch koken - deel 2 (tweede weekend)

DSC 3550 klDeze praktische kookcursus is voor iedereen toegankelijk en wordt aanbevolen voor mensen die (semi) professioneel met Ayurveda willen gaan werken. De cursus ze  bestaat uit 2 afzonderlijke weekenden met telkens 4 dagdelen of 4 dagen met elk 1 dagdeel. Deze cursus bestaat uit twee afzonderlijke weekenden met telkens 4 dagdelen waarin naast theorie ook de praktijk direct aan de orde komt. Je leert hoe je snel, gezond en gemakkelijk lekkere ayurvedisch-vegetarische recepten kookt. Recepten die ook door kinderen en niet vegetariërs graag gegeten worden!

Deel 2 : AYURVEDISCHE KRUIDEN & RECEPTEN

  • Hoe maak ik eenpansgerechten?
  • Gezond koken met kruiden & specerijen: kruidenthee, gerechten kruiden,
    doelgerichte masalas (mengsels van kruiden & specerijen) maken tegen verteringsproblemen,
    winderigheid, slijmvorming, ...
  • Aanpassing van voeding afhankelijk van het seizoen en leeftijd.
  • Functie van de belangrijkste kruiden & specerijen uit de ayurvedische keuken.
  • Speciale medicinale recepten.

Resultaat na wat oefening:

kruiden en specerijen doelgericht gebruiken in thee, gerechten, speciale bereidingen, enz.

Yoga & Ayurveda Health vzw

logo YAHVereniging zonder winstoogmerk

Opleidingen - Consulten - Massages