inloggen     

Eerste Train-the-trainer weekend in Lebbeke

koken 1 - 3 klAfgelopen weekend heeft Martin van Ayurveda Gelderland zijn eerste train-the-trainer weekend bij John (Yoga and Ayurveda Health vzw) gevolgd. Deze training was voor het populaire Kookweekend nr 1. waar gekookt wordt volgens een aantal vaste formules. Hierbij worden heerlijke ayurvedische lacto-vegetarische gerechten gemaakt, zoals cocosrijst, panircurry, groentencurry, puri's, pakora's, raita's en chutney's. Op zondagavond wordt het afgesloten met een heerlijk saffraandessert.

koken 1 - 16 eten kl

Het maximale aantal deelnemers van 16 was weer gehaald, met dit aantal deelnemers is het maximum voor deze locatie bereikt. Zelfs voor John is het –als zeer ervaren docent- moeilijk om iedereen de nodige aandacht te geven en op alle vragen in te gaan. Ook dit keer zijn er diverse deelnemers blijven overnachten. Iets wat op deze eenvoudige locatie, de kruidenboerderij in Lebbeke goed mogelijk is. Sanitaire voorzieningen zijn er en verder alles wat je nodig hebt.

In de nabije toekomst zal deze cursus ook door Ayurveda Gelderland gegeven worden, maar dan in een rustige omgeving met maximaal 5-6 personen. Hierdoor is er nog meer aandacht voor elke deelnemer en zijn vragen. Hier zal het ook mogelijk zijn om –op zeer beperkte schaal- te blijven overnachten. Samen  et onze gasten wordt er ook nog een lekker ayurvedisch ontbijt gemaakt. Een mooie aanvulling op deze toch al zeer interessante cursus.

Yoga & Ayurveda Health vzw

logo YAHVereniging zonder winstoogmerk

Opleidingen - Consulten - Massages