inloggen     

Nieuwe site trekt véél meer belangstellenden

Analytics dec 14

Ermelo, 30 december 2014

De nieuwe website van Ayurveda Gelderland doet het goed! Op de oude site hadden wij ca. 300 bezoekers per maand, nu zijn er na 1 maand meer dan 700 bezoekers geweest. 

Populair zijn de recepten en informatie over bepaalde aandoeningen. Ook wordt er vaak gekeken bij verschillende partnerinstanties, zoals Yoga en Ayurveda Health, Yoga online en de aanbieders van ingrediënten zoals Pit&Pit en Atoko.nl.
Wikipedia wordt vanuit onze site bezocht, hier verwijzen wij in onze artikelen vaak naar door zodat  bezoekers zich zo breed mogelijk kunnen informeren. 

Deze week zijn er zo'n 24 artikelen toegevoegd over de Vedische Astrologie en Ayurveda en geneeskunde. In de komende tijd willen we de verschillende artielken met elkaar verbinden, zodat een bezoeker in staat is om vanuit verschillende invalskoeken Ayurveda te leren kennen. Of dit nu op het gebied van koken, voeding en warenkennis, aandoeningen en remedies is of op het gebied van Astrologie, Mantra's, Yantra's, Tantra of de kracht van (edel)stenen, kleuren geuren en klanken.

Wij hopen dat bezoekers van onze site hier zullen vinden wat zij zoeken. Maar misschien vinden zij er nog veel meer informatie  waar zij wat aan hebben.

Mist u iets op onze site? Heeft  u tips? Wij stellen uw reactie erg op prijs! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namesté

Yoga & Ayurveda Health vzw

logo YAHVereniging zonder winstoogmerk

Opleidingen - Consulten - Massages