inloggen     

Frida

frida

Ik zal mij even voorstellen:

Ik ben in 1969 in Suriname geboren. Vanuit de generaties heb ik een wereldreis achter de rug. Mijn roots liggen in Bihar, India. Vanuit India zijn mijn
voorouders vertrokken naar Suriname, daarna zijn wij in 1975 naar Nederland geƫmigreerd.

Mijn hart ligt bij het werken met mensen. Mijn doel is om mensen te ondersteunen in hun zelf verwezenlijking zodat zij optimaal kunnen genieten van de dingen die zij doen. Deze passie heb ik vormgegeven door jarenlang werkzaam te zijn in het bedrijfsleven, dit als HR-manager, opleidingsadviseur en trainer. Deze liefde zet ik sinds 2006 voort in mijn eigen bureau InnerMoments waar ik individuele coaching en workshops familieopstelling verzorg.

Na jaren met het wereldse en materiele aan de slag geweest te zijn, werd ik in 2002 geconfronteerd met mijzelf. Dit leidde tot het aangaan van de weg naar
persoonlijke, geestelijke en spirituele groei. Om mijzelf te verwezenlijken heb ik mij geschoold in coachen, systemisch werken (familieopstellingen),
Transactionele Analyse (TA), NLP, relatietherapeute. In 2008 riep het leven mij hardhandig en wel heel duidelijk een halt toe. Het proces waar ik in terecht kwam wierp mij op wie ik ben en bracht mij naar mijn essentie: Ayurveda.

Nadat ik weer op kracht was gekomen, startte ik in 2010 met het volgen van een Ayurvedische Kookworkshop. Het bereiden van voedsel op een dergelijk
verantwoorde manier, bracht kracht en ruimte in mijn lichaam. Dit gaf zo een geweldige ervaring dat ik mij verder wilde verdiepen in de Ayurvedische voedingsleer.

Na wat zoekwerk en aanvoelen waar het voor mij goed en warm aanvoelde, koos ik voor de training bij YAH vzw onder leiding van John Merchand. Ondertussen had ik mijn diploma tot Algemeen voedingstherapeute behaald zodat ik enige kennis had van de maag-darmstelsel dat een belangrijke rol speelt in het verteren van onze voeding.

Mijn persoonlijke ervaring met het helende effect van de ayurvedische keuken en ayurvedische leer inspireren mijn om de ayurveda met de wereld te delen.

Momenteel is er voor mij niets mooier dan de mens helpen het leven te leven in gezondheid en heelheid.

Inmiddels volg ik de volledige Practitioner opleiding. Naast deze 4 jarige opleiding, verdiep ik mij in Ayurvedische voedingsleer door de 1 jarige opleiding Ayurvedische voedingsleer in Amsterdam bij de Academy of Ayurvedic Studie te volgen.

Ik verzorg voedingsconsulten, massages, coaching, relatietherapie en familieopstellingen. Het geven van voedingsconsulten en massages gebeurt onder supervisie van John Merchand.

Tevens is Frida te vinden onder: http://www.facebook.com/pureayurveda.nl